X

Faste kjøreregler for synging:

  • «Æri æri æri å» - Siste sang på Slatlem Corner, samt første sang på stadion når Rovik er ferdig med sitt opplegg over høyttalerne.
  • - Når «Floa som flør» spilles, skal man synge og holde skjerf over hodet. Man skal ikke spise, snakke, drikke eller alt annet. Vis respekt for dette, støy skaper støy.
  • «Hele stadion» - ved første mulige dødball (starte rolig)
  • «D e vi som e» - rett etter første målsjanse og når det avsluttes mot motstandernes mål

Vanlige sanger går sin gang når motstandere har dødball/sjanser. Allsang for hele stadion og «D e vi som e» o.l skal ikke synges opp for å motivere dødballer imot. Er vi midt i en sang og det kommer en målsjanse til motstander, trenger vi ikke slutte å synge, det er lov å holde sangen gående, så melder alle seg på igjen etter hvert.

Både vi, spillerne og trenerne lever i kampen, men vi skal gjøre det vi kan for å motivere spillerne og lederne. Kan du ikke teksten, ikke klag på det. Enten lærer du den, eller så klapper du når du kan, eller synger med på det du har mulighet til. Sangene ligger ute på Uglan sine sider, så det finnes ikke en eneste unnskyldning for å ikke lære de!

Etter kampslutt står vi igjen og synger «Heltan i fra Ballsund» uansett resultat. Er det noen gang spillerne og lederne virkelig trenger oss, så er det når det ikke har gått veien. Sangen kan også startes før kampen blåses av.

 

Generelle kjøreregler:

  • Vi klapper til motstanders keeper når han kommer til vår ende. Vi klapper han også når han forlater. I mellomtiden skal vi synge til han - med humor. Det er sånn vi i Uglan skal oppleves.
  • Det skal veives med flagg og skjerf helt frem til kampen er godt i gang. Hvis du mener det ødelegger utsikten din, er du på feil plass. Vi er her for å være synlige for laget. De skal se at vi er der. Og vi skal se ut som en vegg.
  • Alle flagg som brukes, skal godkjennes av ledere for TIFO i Uglan. Det vil også være røyk og bluss ved innmarsj og i starten av kampen. De samme greiene gjelder her som for flagg. I hovedsak er det ikke vi som nødvendigvis skal se det som foregår disse minuttene, det er spillerne og lederne som skal se oss!

Vi skal ha respekt for absolutt alle som står sammen med oss. Vi er alle her med samme intensjon. Snakk sammen, gi råd, konstruktiv kritikk, bli bedre. Uglan er glad i alle Uglans barn. Har du med deg ditt barn, må du forvente at det vil bli ropt enkelte ting man ellers ikke hører. Ta vare på de, og hold de unna de første minuttene hvis det forventes mye røyk/pyro, koordinator for TIFO/PYRO er tilgjengelig før kamp. Vises ikke respekt for dette som er nevnt over, er det rett ut.

Dette er ikke skrevet for å begrense noen, ei heller skremme noen til å ikke utfolde seg, dette er skrevet for at vi skal gjøre det vi skal gjøre best, nemlig å støtte laget - som en samlet flokk! Dette er et godkjent skriv fra styret i Uglan. Og skulle noen komme med nye forslag til retningslinjer, kontaktes styret for gjennomgang av forslag.

Kontakt ossVidar Hoem Ovesen

Webmaster/redaktør
+47 936 46 623
e-post: post@uglan.no

 

Jarl Ivar Eriksen

Leder
+47 975 53 482
e-post: jarl@uglan.no

 

Jannicke Bøe

Tur- og medlemsansvarlig
+47 411 91 918 

 Bli medlem!

Kontaktskjema