X

Årets første bortekamp - Rosenborg

Hei(s opp vår mørkeblå)!

 

Da går jaggu turen til Trøndelag i årets første bortekamp. Status på bortefeltet undrer du? Utsolgt, rubbel og bit. Rosenborg har sett seg nødt til å åpne et nytt felt for nordmøringer som er sultefôret på fotball. At alt som eksisterer av hotell og lignende er opptatt grunnet korpsstevne(?) betyr ingenting. At det er bitende kaldt i bartebyen betyr sånn cirka like lite. Vi gir blanke! Men, selv om vi gir blanke, så husk å ikke sleik på blanke ting som rekkverk, flaggstenger og andre konstruksjoner av stål. Uansett hvor fristende det måtte være.

 

Hva kan man gjøre i Trondheim spør du? Nidaroskondomen er vel på sett og vis et landemerke som sies å være bygd over Olav den Hellige. Ikke akkurat Egil Ullserk og Rastarkalv, men uansett helt greit å få med seg. Det er også viktig å være klar over at nærmest samtlige vil tro at du kommer fra Molde, en plass de tror de misliker mer enn oss - hehe, ”ok”. Dette vil du selvsagt anse som en grov fornærmelse, men hiss deg ikke opp alt for mye. Belær heller trønderen om din hjembys forhold til deres nemesis, og man vil fort utvikle et kjærlig forhold. Det kan fort ende med at de byr deg på en EC Dahls pilsner eller livretten ”sodd å karsk” om du gjør så. Uten at hverken det ene eller det andre er en delikatesse.

 

Trondheim er en fin by som vi nordmøringer liker godt. Det er ikke så fryktelig unaturlig for oss å se nordover, med tanke på hva som ligger i sør. Kanskje vi kjenner oss litt igjen i det joviale, heimertdrikkende bartefolket som sjeldent er lavmælte? Hva vet jeg, og nok om det. Jeg gleder meg til pub, tog og kamp!

 

Buss til stadion bør utgå for alle som har mer enn èn stk funksjonell fot. For som ei sveitsisk klokke tikker skal vi marsjere til kamp i tog som et statsoverhode i Nord-Korea ville vært stolt over! Samtlige korpsentusiaster i Trondheim denne helga vil bli belært av kaukende nordmøringer som veiver flagg og røykbomber om hvordan tog skal gås.

 

Når det kommer til selve kampen er selvsagt trønderne store favoritter, særlig med tanke på vår afrikanske stridsvogn på høyrebacken ble suspendert for noe veiving mot en Vålerengaspiller forrige helg, samt at standfoten til Benjamin fortsatt sklir og er i skrivende stund på god vei ut mot Grip fyr.

 

Men skulle Hell stasjon fryse over og det blir seier til de mørkeblå tipper jeg bussen hjemover blir tynt bemannet. Da går turen straka vegen til fasjonable Heidis Bierbar for å igjen, som i fjor, bli lurt til å kjøpe de herligste mojitotårn til en pris som kunne skaffa deg en liten toroms hjemme i baillbyen. I og med at alle herberger i bartebyen er stappa fulle pga nevnte samling med folk som glemte å spille fotball da de var unger, kreves det kanskje at enkelte finner noen å ligge i skje med denne natta. I tilfelle har jeg hørt fra en kompis at det kan være lurt å luske seg oppover til Frakken (om den fortsatt eksisterer) ca kl 01:40.

 

God kamp!

 

 

Skrevet av Torkild Lekve og Vidar Hoem Ovesen

 

 

 

 

 


Kontakt ossVidar Hoem Ovesen

Webmaster/redaktør
+47 936 46 623
e-post: post@uglan.no

 

Jarl Ivar Eriksen

Leder
+47 975 53 482
e-post: jarl@uglan.no

 

Jannicke Bøe

Tur- og medlemsansvarlig
+47 411 91 918 

 Bli medlem!

Kontaktskjema