X

CUPKAMP, BORTE PÅ "HEIMEBANE"!

En deilig trepoenger mot Stabæk er fortært. Og mai er en alltid en travel fotballmåned.

Så her er det bare å komme seg opp i ringan og fokusere på tredje runde i cupen nå på torsdag; bortekamp mot Varg IL på Tangsrud Arena i Ulsteinvik.
Neida. Heldigvis er det bare PostNord-laget Hødd vi møter på Høddvoll. Et lag vi tapte 1-0 mot, sist vi spilte mot de på nevnte stadion, 2. august 2016.

Dette «lokalderbyet» er en klassiker fra de lavere divisjoner.

Hødd vs KBK.

Blåserane vs Uglan.

Det finnes utallige historier fra våre borteturer til industribygda på Sunnmøre. Hvilket forøvrig ikke passer seg for allmuens øyne. Men gøy er det alltid! Og rivaliseringen med deres supportere er noe en må holde i hevd.


Dette er ingen enkel kamp. Og selv om de ikke akkurat har overbevist i PostNord avdeling 2, er det alltid vanskelig å spille der nede. Det er jo cup-exiten til OBOS-laget Florø et godt eksempel på, selv om vi er et særdeles mye bedre lag, med langt bedre supportere, enn Florø. Det er 2. divisjon mot Eliteserien. Vårt mannskap skal, så lenge de er påskrudd, greit komme seg videre i NM. Men en skal aldri undervurdere tenningen og motivasjonen det gir for en breddeklubb å møte ett lag som bedriver toppfotball. Og «Blåserane» kommer til å møte opp mannsterke, som vanlig.
Så «guttan oss» trenger all den støtten de kan få fra tribunen!
Derfor håper vi DU vil være med å fylle minst èn storbuss.


Avreise fra Kristiansund Stadion torsdag 10. mai, klokken 12.00! Retur etter kampslutt.

Det er i skrivende stund 12 ledige seter på storbussen vi har for hånden. Så her gjelder det å være på ball, og sikre seg ett sete. Prisen er 650 kroner(inkl fergebilletter og kampbillett). Påmelding til medlemsansvarlig Jannicke via SMS:  411 91 918 


Til info er det en lang og morsom busstur. Med det resultat at inntak av en sterkt avgiftsbelagt væske, kan bli noe i overkant. Og siden vaktene på Høddvoll er like lite glad i Uglan som på Aker Stadion, gjør de hva de kan for at enkelte må se kampen på utsiden. Så ha det i bakhodet.

Sjer dæ i buss`n!


Kontakt ossVidar Hoem Ovesen

Webmaster/redaktør
+47 936 46 623
e-post: post@uglan.no

 

Jarl Ivar Eriksen

Leder
+47 975 53 482
e-post: jarl@uglan.no

 

Jannicke Bøe

Tur- og medlemsansvarlig
+47 411 91 918 

 Bli medlem!

Kontaktskjema