X

Før kampen: KBK - Bodø/Glimt

Atter en gang kommer det et gult lag på besøk. Jeg er møkklei gule lag i Eliteserien. Alt er gult. GULT GULT GULT! Start, Lillestrøm, Bodø! Hele hopprennet er gult.

 

Gult er ikke kult. Har aldri vært det, og kommer aldri til å bli det. I alle fall ikke på ei fotballdrakt. Fysj. Rødt kort til gule drakter!

 

ENDELIG er det hjemmekamp igjen! Jeg minnes tilbake til dagene da jeg var ungdom – våryr året rundt, stemmeskiftet var i fullt utspring, jeg hørte på Backstreet Boys og KBK hadde hjemmekamp. Det føles nemlig ut som en halv evighet siden sist hjemmekamp. Nå nærmer jeg meg 30, og atter en gang er to av de tingene høyaktuell. Det er selvsagt hjemmekamp til KBK, og våryrheten. Akk, kanskje tre da – det kan nemlig hende seg at Backstreet Boys dukker opp på spotify.

 

Været fra tidligere i helga har roet seg ned, og alt ligger dermed til rette for uvanlig fint vær når kampen sparkes i gang. Vi har vært i kontakt med dommeren, og sørget for at det ikke blir lagt til ett eneste minutt i dagens kamp – så her er det veldig gode muligheter for å ta tre poeng!

 

På hjemmebane skal OBOS-lag som Bodø bli slått, både gule og blå gul. Vår kjære Bamba har funnet scoringsformen, og det er bare å koste støv av dansefoten – for i kveld skal Kristiansund atter en gang danse samba! Benny Stokke har kvittet seg med litt rust i maskineriet, og vi gratulerer han derfor allerede nå med scoring i aften. Grattis, Benny!

 

Fosnafolket og fosnakulturen i våre trakter var de første menneskene som slo seg ned i Norge for ca. 10-11 000 år siden. Her vil ikke Bodø være noe verre. Gode forhold for fiske skal ha det til at området rundt Bodø er den tredje eldst bebodde plassen i Norge – tatt ukritisk fra den mindre solide kilden wikipedia. Så fiske og steinalderbeboelse er noe vi har tilfelles med nordlendingene. Derfor velges det å gi denne kampen et navn, slik som historiske oppgjør til stadighet får. Vi har El Clasico i mellom Barcelona og Real Madrid, Old Firm mellom Rangers og Celtic, El Bartico (eller el karskico / el soddico) mellom Ranheim og Rosenborg. Nå introduserer jeg El Steinaldico mellom Kristiansund og Bodø! Det første i rekken utspilles i hula vår senere i dag. Etter gode jaktforhold med mange scoringer i det siste, ses det frem til at KBK skal lage helleristninger i forsvaret til Bodø.

 

Finn frem pil og bue, fakler og flintsteiner! Møt opp på kamp, ta med et flagg ut på stadion, bli med på sang og moro! I kveld tar vi årets andre trepoenger i det viktige El Steinaldico!

 


Kontakt ossVidar Hoem Ovesen

Webmaster/redaktør
+47 936 46 623
e-post: post@uglan.no

 

Jarl Ivar Eriksen

Leder
+47 975 53 482
e-post: jarl@uglan.no

 

Jannicke Bøe

Tur- og medlemsansvarlig
+47 411 91 918 

 Bli medlem!

Kontaktskjema