X

Før kampen: KBK - LSK

Det er andre påskedag. En vidunderlig påske går mot slutten. Og når alle har fått somlet seg hjem, med eller uten gips, fra ymse snøkledde fjell og forblåste holmer, er det bare en ting som gjelder. Kampdag!

Vi tar imot de gulkledde ballspillerne fra den irriterende jernbanestasjonen, som forsinker annet hvert flytog, Lillestrøm. Eller, Lillestrøm Sportsklubb, for å presisere.
En klubb som endte opp 5 plasser bak oss på tabellen i fjor. Og som før mandagens kamp, også ligger der de skal. Bak oss.

Annet enn at de fortjent vant NM i fjor, har de vel ikke annet å skryte av enn en lang historie i toppfotballen, og bla bla bla...zzzzzzz. Jeg vil påstå at de, etter ganske imponerende 43 år uten nedrykk, er toppseriens mest rutinerte tabellfyll. De bare er der, en plass midt på tabellen, år etter år.
Det er også ventet en buss med, kanskje Norges mest oppskrytte supportere, kanarifansen. Så det kan nok bli litt kvittring fra borteburet på andre siden av banen. Men det er ikke mer enn hva en sulten hærskare storslukende ugler lett fortærer på en kald mandagskveld.

Uansett! Vi har aldri tapt mot de, og tok 2 poeng mot de i fjor. Og etter de to første rundene å bedømme, tror jeg vi skal være glad det ikke er damelaget deres vi skal møte. De virker mer solid enn herrene. Så det er det ingen grunn til at ikke Michelsens menn skal ta en trepoenger på hjemmebane andre påskedag. Det vil si, om spillere og publikum er heltent fra start.


Vi har fått rapporter om at gutta, som nå har fått noen flere kamper i føttene, er godt restituert, og trent godt på eget «gress». Så det vil være ett bedre lag som går utpå banen på Kristiansund Stadion, enn hva vi så mot VIF.
Det vil også være et publikum som er fullt oppladet etter ei eventyrlig påske med sol, beinbrudd, afterski og SoMe-poster i fleng.
Det skal Lillestrøm få kjenne, selv om det er blir kaldt på stadion.

Så lær sangtekstene(som ligger på denne siden) og kom dere på Slatlem(s) Corner kl 16.00, for å varme opp strupen med god drikke og god atmosfære, før vi rusler ut på tribunen, MED flagg, i god tid FØR kampstart. Det er ikke farlig om du kan synge eller ei. Det kan de færreste av oss. Men det viktigste er å bidra, for sammen blir det vakkert. Og helt essensielt for å tenne spillerne, som jo er en ugles primæroppgave.

Forøvrig har Christians Bar et jovialt prevors fra 14.00 – 16.00, siden det er påske.

Det er ingen skam å kauk!

Allez allez allez allez!

 

 

 

Skrevet av Hans Christian Aandahl


Kontakt ossVidar Hoem Ovesen

Webmaster/redaktør
+47 936 46 623
e-post: post@uglan.no

 

Jarl Ivar Eriksen

Leder
+47 975 53 482
e-post: jarl@uglan.no

 

Jannicke Bøe

Tur- og medlemsansvarlig
+47 411 91 918 

 Bli medlem!

Kontaktskjema