X

Før kampen: KBK - Ranheim

Det er duket for fotballens festdag i Kristiansund, og for en fest det skal bli! NFF har vist festplanleggingsferdigheter man kun finner i Fitzgeralds roman ”The Great Gatsby”, evt. Petter Stordalen for de som foretrekker en mer nærliggende assosiasjon. De har nemlig sørget for at vi får maks uttelling på motstanderfronten da Trøndelags, og hele Norges for den del, beste fotballag kommer på besøk! Ra-ra-ra-ra-ranheim!

 

På med finbuksa, stryk skjorta og ha igjen den øverste knappen. Det er klart for en heidundrende ekstravaganse på Kristiansund Stadion. Alle de viktigste komponentene for fest i Kristiansund er til stede; vindstyrke som når akseptabelt høyt nivå på Beauforts skala, cocktails, nedbør, kauking, sprengt tilskuerkapasitet og Slatlem Corner åpner én time tidligere enn normalt. Og hvem vet, kanskje kommer det en liten Trubadurix også?

Den som ikke har skaffet seg billett anbefales det på forskudd å kapre seg et bord på et av byens vannhull, da det vil bli sprengfullt av seiersglade bailliser utover kvelden og natta!

 

Så over til dagens motstander da, Ranheim. Ingen vet helt hvor det er, eller hva som er der. Det er en plass der folk bare kjører forbi egentlig - litt som Molde. Et bisart sted mellom Tr.heim og Værnes en plass. Fabrikken som produserer Trønderfår ligger der, og de har visstnok en papirfabrikk også. Hvis du kjører for langt kommer du til det hotellet som ligger som en ark (ikke papir) over veien mot Værnes. 

 

Når det kommer til Ranheim IL så er jo det egentlig en andredivisjonsklubb. Stadionet kan sammenlignes med Nordlandetbanen, og klubbsangene kan man egentlig ikke sammenlignes med noe. De er de verste jeg noen gang har hørt. Hvis du er glad i selvskading kan du sjekke de ut selv her: 

Ranheim Adecco-koko
Ranheimsangen

 

Spillerne til RIL har klart seg bra så langt i debutsesongen. Dette på tross av at det er en gjeng hobbyspillere som blant annet jobber som dørvakter på Frakken, snekkere og eiendomsmeglere. Den beste spilleren er noe så sykt som en revisor fra Sameland. Han har vært skadet med avrevet leddbånd før sesongen, men de har nå fått lappet han samen, og han er til nå den beste poengplukkeren i Eliteserien. Keeperen skal vi faktisk noe så sjeldent som gi en liten stjerne til. Barneskolelæreren sa visstnok nei til Mordors og Røkkes grunker og dinarer foran forrige sesong for å bli værende i Ranheim kontra hølet i Romsdalen – sånt liker vi!

 

KBK har slått Ranheim fem kamper på rad i norsk serie- og cupspill. Som vi bruker å si: alle gode ting er sex. Så, hvorfor ikke kline til på dagen før Norges fødselsdag ved å befrukte Ranheim med deres sjette tap på rad mot våryre kristiansundere? La oss alle sørge for at det skjer!

 

Sees på Kristiansund Stadion, drikkes på Slatlem Corner og vi kaukes på ståtribunen! Vel møtt!


 


Kontakt ossVidar Hoem Ovesen

Webmaster/redaktør
+47 936 46 623
e-post: post@uglan.no

 

Jarl Ivar Eriksen

Leder
+47 975 53 482
e-post: jarl@uglan.no

 

Jannicke Bøe

Tur- og medlemsansvarlig
+47 411 91 918 

 Bli medlem!

Kontaktskjema