X

Heis opp vår mørkeblå!KBK - Vålerenga 0-1
Det ble dessverre tap i første seriekamp.
Sånn rett etter kampslutt sitter man igjen med en følelse av at både laget og tribunen trengte en kamp på å komme seg til det nivået vi var i fjor. Så da er det unnagjort - Next!

Setter noen knagger her, som vi kan prøve å vurdere tingenes tilstand gjennom sesongen.

På stadion: Tidenes TIFO fra Uglan. Magiske bilder i etterkant. Utrolig kult å se. Til tider bra trøkk. Helt i usync når det kommer til å stemme opp. Kommer opprop fra hele raden. Spesielt «Vi som e fra Kristiansund» skal dette funke, må vi følge Kjartan. Så er det en gang sånn, at det vil funke mye bedre om vi kun synger opp til hele stadion når vi er i angrep/har dødball.
Utrolig mye folk på ståtribunen, vi blir større og sterkere. Sangkoret vil sette seg bedre og bedre for hver kamp! Alt i alt en godkjent start 🙂

På Slatlem Corner: Trengte èn og en halv time på å komme inn i sporet. Siste halvtimen er vi på ball. Dette blir bra!

Hva husker vi fra denne kampen? TIFO og stemningen i starten av matchen. Helt der oppe!

Og da er vi i gang. En ting som er sikkert, er at det er ikke noe som blir historie så fort som en fotballkamp. Om 5 dager er halve Nordmøre på vei til Trondheim. Da skal vi mobilisere igjen. Da skal vi slå tilbake. Mot Norges største fotballklubb. En annen ting som er sikkert, er at David slår Goliat oftere enn noen gang. Kanskje vi kan bidra med noe prosent for å få til dette?

Sees i Trondheim - Heis opp!

 

 

Skrevet av Marius Nordli


Kontakt ossVidar Hoem Ovesen

Webmaster/redaktør
+47 936 46 623
e-post: post@uglan.no

 

Jarl Ivar Eriksen

Leder
+47 975 53 482
e-post: jarl@uglan.no

 

Jannicke Bøe

Tur- og medlemsansvarlig
+47 411 91 918 

 Bli medlem!

Kontaktskjema