X

Opproperens Hjørne

 

Så er vi endelig i gang!

Vinteren har vel ikke sluppet helt taket, og essensielle plagg som stillongs, og ull-polo vil fremdeles være å anbefale, selv om utøvernes antrekk skiftes fra trikot til korte underbukser.

Vi skriver 12. mars, og Klanen kommer til byen, allerede i første serierunde. Det er nesten som om fotball-Norge setter Uglans intensitet på prøve fra start. «Lett å skape engasjement den første sesongen i eliteserien", og «Er vel flere som skyr været/kulden der oppe også, og holder seg hjemme de første rundene"

Gjett om de skal få seg en overraskelse!

Allerede nå sist lørdag viste Uglan hvor høyt engasjementet er, da vi fylte byen storstue til randen med et heidundrende  Kick-off show, så da tenker jeg vi sier at lista er lagt.

Jeg har bare et lite hjertesukk;

Det har kommet meg for øret at flere Ugler, og andre KBK-supportere er redde for å være med å synge fordi de føler de ikke kan synge/teksten/drite seg ut.

Til alle dere så vil jeg bare si; Du trenger ikke sangstemme, bare sjekk ut TKs video fra helgens Kick Off, og hør (hold ut) opproperens totalt tonedøve fremførelse.

Livet er aldri så deilig som når man ikke bryr seg om hva alle andre tenker, og mener.

Bare se hvor gøy vi har det når vi er på bortetur, og alle stemmer i!

Vi er her for å støtte laget, og trykket fra tribunen blir bare bedre om flest mulig blir med å synger, sjaller, hopper, og veiver med flagg, og skjerf.

Så kjære alle sammen, bli med oss, vi trenger dere!

Vi sees på Slatlem Corner, og på tribunen!

«Få hør dåkker da folkens!!!»

Kjartan Hendseth

Opproper


Kontakt ossVidar Hoem Ovesen

Webmaster/redaktør
+47 936 46 623
e-post: post@uglan.no

 

Jarl Ivar Eriksen

Leder
+47 975 53 482
e-post: jarl@uglan.no

 

Jannicke Bøe

Tur- og medlemsansvarlig
+47 411 91 918 

 Bli medlem!

Kontaktskjema